Over ons

Auto Detaling en poetsproducten. Alles wat je nodig bent voor het cosmetisch onderhouden van je auto. Gerenommeerde merken, kwaliteit en goede service. Naast de website ook een werklocatie waar producten kunnen worden bekeken en afgehaald.

Wij bieden producten voor iedereen; Beginner of professional, wasser of poetser, jan met de pet of detailer, iedereen is bij ons welkom om informatie in te winnen en onze producten aan te schaffen. 

Niet de ambitie om de grootste te worden, wel de drive om het goed te doen. Goede service bieden en eerlijk zaken doen, daar staan wij voor!

 

Persoonlijk en betrokken proberen we onze klanten te helpen. Zo is ook onze webshop ontstaan; uit passie voor het poetsen is eerst een poetsbedrijf ontstaan en zijn we vervolgens producten gaan leveren. Regelmatig kregen we vragen van klanten over het cosmetische onderhoud van de auto. Deze vraag hebben we serieus genomen en hebben we verder uitgewerkt met deze webshop. 

Het cosmetisch onderhoud van een auto; de één vind het verschrikkelijk, de ander kijkt er naar uit om de auto en daarmee ook zichzelf weer lekker te laten stralen. Uit onderzoek is gebleken dat tijdige en optimale verzorging goed is voor de auto en dat dit ook de restwaarde ten goede komt. Uiteraard helpen we jou daar graag bij!

Naast het gewone visuele schoonmaken en poetsen van je auto is het belangrijk om de auto ook te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Viezigheid in de lucht en uv-straling van de zon heeft helaas een desastreuze werking op de materialen van de auto. Op onze website vind je dan ook een grote variatie aan producten waarmee je zelf in staat bent om je auto mooi schoon te maken, te houden en te beschermen. 

De lak van je auto is in de basis bedoeld om het plaatmateriaal te beschermen en roest te voorkomen. Tegenwoordig is het esthetische aspect van het lakwerk ook steeds belangrijker, daarbij wil je natuurlijk je lakwerk ook in goede conditie houden zodat je auto goed is beschermd tegen de invloeden van buitenaf. Voordeel van een goed verzorgde lak is ook nog eens dat het minder snel vuil wordt en gemakkelijker schoon is te maken. Op onze website zijn tal van producten te vinden die het wassen, poetsen en beschermen makkelijker maken. 

Van de lak weten velen dat het goed is om deze te beschermen maar wist je dat ook kunststoffen, plastic, rubber, leder, vinyl, stoffen allemaal kunnen uitdrogen of faal en schraal worden door invloeden van buitenaf?  In onze shop zijn vele producten verkrijgbaar om genoemde zaken te herstellen, voeden en te onderhouden. 

Voorkomen is beter dan genezen! Ben je toch te laat met het behouden van de pracht van je auto, of heb je een tweedehands auto gekocht die wat liefde nodig heeft? Met onze producten ben je zelf in staat om dit op te lossen.  Durf je dit niet aan en heb je hier hulp bij nodig dan kun je het ook aan ons uitbesteden. Onze webshop is ontstaan vanuit de hobby van het autopoetsen. Het leuke werk door ons laten uitvoeren is dus ook mogelijk.

 

Mis je iets in ons aanbod? laat het ons weten. Heb je vragen of opmerkingen? laat het ons weten.

 

Bedankt voor je interesse in ons.

 

Glanzende groet,

 

Arjan van Nunen

0636100608
mail@autopoetsen.com

 

 

Open op afspraak:
Jaargetijdenweg 29-11
7532SX Glanerbrug

Contactformulier