Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Voor de zekerheid adviseren wij u om altijd een bewijs van verzending te vragen wanneer u het product retour stuurt. Als het product in goede staat en ongebruikt/ongeopend bij ons retour komt wordt uw geld terug betaald. De kosten van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. 
Let er op dat het voor ons goed duidelijk is waar het product vandaan komt. Vermeld dus bij je retourzending je contactgegevens en ordernummer of factuurnummer. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail@autopoetsen.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Neem contact met ons op voor het retouradres

 

Let op: Neem contact met ons op voordat u iets retour stuurt. mail@autopoetsen.com

Contactformulier