Verzending & Verzendkosten

Verzenden
Bij Autopoetsen.com verzenden we uw bestelling zo snel mogelijk. In veel gevallen worden bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst nog dezelfde dag verzonden (mits op voorraad, bij geen voorraad staat de langere levertijd aangegeven). Voor het verzenden van pakketten maken we gebruik van PostNL. 

 

Verzendkosten
Vanaf een bestelwaarde van €60,- of meer kan er gekozen worden voor gratis verzending (binnen Nederland).  Voor zendingen met een lagere bestelwaarde gelden de volgende bedragen:
Nederland: €6,49,-
Avondbezorging: €7,99
België, Duitsland, Luxemburg: €12,95

Voor bestellingen die naar andere landen verzonden moet worden gelden speciale tarieven. 

 

Levering
Na het afronden van uw bestelling krijgt u van ons een 'track & trace' in de email. Via deze track&trace heeft u ook de mogelijkheid om de bezorging aan te passen naar bijvoorbeeld een afhaalpunt.

 

Afhalen
Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Via onze website plaatst u de bestelling op de reguliere manier maar geeft in plaats van verzenden aan dat u de producten graag wil afhalen. Zodra uw bestelling klaar staat krijgt u van ons een e-mail en kunt u per direct uw bestelling afhalen (van 8:00 - 12:00 en 12:30 - 16:30uur). Dit proces kunt u eventueel versnellen door ons een appje sturen om ons te attenderen op uw bestelling: 0683046775.

Contactformulier